Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Het gaat niet alleen om kwantiteit maar vooral om kwaliteit!

Onze horecaportiers worden voornamelijk ingezet bij discotheken, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Als een bezoeker een horecabedrijf of evenement bezoekt, is de horecaportier, als gastheer, de eerste en laatste persoon waarmee de klant in contact komt. Gastheren van New Generation Security verzorgen:

· toegangscontrole
· visitatie
· drugspreventie
· toezicht
· conflicthantering
· preventief optreden
· contact met hulpverlenende instanties

De horecaportier is het visitekaartje van het bedrijf.

Het is van groot belang dat hij/zij een goede eerste indruk achterlaat. De horecaportiers van New Generation Security beschikken minimaal over de volgende karaktereigenschappen:

· dienstverlenende instelling
· uitstekende communicatieve vaardigheden
· sportief en lichamelijk in goede conditie

Naast de opleidingen op het gebied van conflicthantering, visitatie/fouilleringtechniek, EHBO en zelfverdediging worden onze horecaportiers regelmatig (internationaal) bijgeschoold en beschikken hierdoor over alle noodzakelijke diploma’s. Hierdoor zijn de horecaportiers van New Generation Security uitstekend in staat conflicten zo veel mogelijk te beperken en/ of lastige personen op een nette manier de toegang te ontzeggen.

New Generation Security beschikt als één van de weinige beveiligingsbedrijven over een Horeca Support Team (HST). Bij extreme calamiteiten kan dit Horeca Support Team assisteren om de orde te bewaren en situaties snel onder controle te krijgen.